Rendezvények

Egyesületünkben a heti rendszerességű edzéseken kívül több rendezvény is kínálkozik a Wing Tsun kung-fu tudás mélyítésére, az elméleti anyag elsajátítására, illetve a kung-fu család tagjainak összekovácsolására.

Kis csoportos foglalkozások:

Heti rendszerességgel szervezünk kis csoportos foglalkozásokat, ahol a diákok személyre szabott instrukciókat kapnak és a korlátozott létszám miatt az egyéni fejlődésükre nagyobb hangsúlyt tudnak fordítani a mesterek.

Technikai napok:

Évente többször szervezünk technikai napokat, ahol minden diák szintjének megfelelő csoportban gyakorol. A technikai nap végén lehetőség van vizsgázni, a vizsga az utolsó edzés keretein belül kerül megrendezésre. Sikeres vizsga esetén a diák ajándékba megkapja a fokozatjelzést, illetve első fokozatra a Wu De pólót, második fokozatra a Wu De nadrágot kapja ajándékba az iskolától.

Nyári tábor:

Minden évben két nyári tábor kerül megrendezésre, az egyik gyermekeknek és felnőtteknek egyaránt szól, nyaralással egybekötötten töltünk egy kellemes és aktív hetet július hónapban a Balatonnál. A másik kizárólag gyermekeknek szól, Szegeden kerül megrendezésre, 5 és 12 év közöttieknek lehet rá jelentkezni.