Rendezvények

Egyesületünkben a heti rendszerességű reggeli, délutáni és esti edzéseken kívül több rendezvény is kínálkozik a Wing Tsun kung-fu és a Chi-kung tudás mélyítésére, az elméleti anyag elsajátítására, illetve a kung-fu család tagjainak összekovácsolására.

Kis csoportos foglalkozások:

Heti rendszerességgel szervezünk kis csoportos foglalkozásokat, ahol a diákok személyre szabott instrukciókat kapnak és a korlátozott létszám miatt az egyéni fejlődésükre nagyobb hangsúlyt tudnak fordítani a mesterek.

Technikai napok:

Évente többször szervezünk technikai napokat, ahol minden diák szintjének megfelelő csoportban gyakorol. A technikai nap végén lehetőség van vizsgázni, a vizsga az utolsó edzés keretein belül kerül megrendezésre. Sikeres vizsga esetén a diák ajándékba kapja a fokozatjelzést, illetve első fokozatra a Wu De pólót, második fokozatra a Wu De nadrágot az iskolától.

Nyári tábor:

Minden évben több nyári tábor kerül megrendezésre, az egyik gyermekeknek és felnőtteknek egyaránt szól, nyaralással egybekötötten töltünk egy kellemes és aktív hetet július hónapban a Balatonnál. Az augusztusi napközis táborok kizárólag gyermekeknek szólnak, Szegeden kerülnek megrendezésre 5 és 12 év közöttiek számára. A részletekről itt olvashatsz tovább: http://wude.hu/index.php/hu/gyermek-csoport

 

Utazunk!

Csapatunkkal rendszeresen szervezünk kisebb-nagyobb kirándulásokat, hogy Hazánkról és a Nagyvilágról minél többet megtudjunk, megtapasztaljunk, átéljünk. Társiskoláinkkal szoros barátságot ápolunk, így nemzetközi kapcsolataink is aktívan fejlődnek.

 

Életképek:

A szegedi és a váci csapat Vácott - 2017.
közös rendezvény a dunakanyari Wing Tsun iskolával

A szegedi haladó csapat szolnoki társaikkal Szolnokon - 2018.
Technikai Nap Szolnokon

A szegedi csapat Marcin Si-Fuval a lengyelországi Katowicében - 2018.
Közös szeminárium a Lengyel Wing Tsun Egyesülettel

6 ország, több mint 15 város, több mint 50 résztvevő az I. Nemzetközi Wu De Nyári Táborban Siófokon - 2018.
Lengyel, olasz, osztrák és holland társmesterekkel