Fokozatrendszer

A WU DE FOKOZATRENDSZER

A Wu De Harcművészeti Egyesületben máshogyan foglalkozunk a gyermekekkel és a felnőttekkel, így mindenki valós célokat és elvárásokat fogalmazhat meg és érhet el. A junior tanítási program mind az elméleti részben, mind a technikai részben különbözik a felnőtt programtól. A junior tananyag 6 részre van felosztva, míg a felnőtt program 12 tanulófokozatból és 6 mesterfokozatból áll.

A fokozatjelek színeinek szimbolikus jelentésük van, ezeket alább olvashatjátok. Minden szinthez tartozik egy erény, a diáknak különös figyelmet kell fordítania ennek az erénynek az elsajátítására illetve gyakorlására a hétköznapokban is.

 

A fokozatrendszerrel párhuzamosan a Wu De asszisztensi és a Wu De edzésvezetői vizsgán bizonyíthatják a diákok szakmai, erőnléti és elméleti felkészültségüket. Mester fokozatra így csak azok a diákok vizsgázhatnak, akik sikeresen teljesítették ezt a 2 megmérettetést: mind emberileg, mind szakmailag felkészültek a mesterré válásra, a tanításra. A junior csoport tanításához másfajta felkészültségre van szükség, így külön tehető le a Wu De junior asszisztensi és a Wu De junior edzésvezetői vizsga. Mind a Wu De asszisztensi, mind a Wu De junior asszisztensi vizsgák OKJ-s sportedző vizsgával együtt érvényesek, így biztosítjuk oktatóink szakmai színvonalát.